فر گازی یک محفظه حرارتی عایق استفاده می شود برای گرم، شیرین و یا خشک کردن از یک ماده است، و اغلب برای پخت و پز استفاده می شود. کوره ها و کوره کوره های خاص، مورد استفاده در سفال و فلزکاری، هستند.
اولین کوره در مرکز اروپا پیدا شد، و مورخ به ۲۹،۰۰۰ سال قبل از میلاد. آنها کباب میشن و چاله جوش داخل استفاده به طبخ ماموت. در اوکراین از ۲۰،۰۰۰ سال قبل از میلاد آنها چاله با زغال داغ تحت پوشش در خاکستر استفاده می شود. مواد غذایی در برگ پیچیده شده بود و مجموعه ای در بالا، و سپس با زمین پوشیده شده است. در اردوگاه های موجود در در ، هر خانه استخوان ماموت اجاق برای گرمایش و پخت و پز بود. کوره های فرهنگ که در زندگی مورد استفاده قرار گرفت دره سند و در پیش دودمانی مصر است. با ۳۲۰۰ سال قبل از میلاد، هر خانه خشتی فر در شهرک در سراسر دره سند بود. کوره به طبخ غذا مورد استفاده قرار گرفت و به آجر. تمدن پیش دودمانی در مصر کوره در اطراف ۵۰۰۰-۴۰۰۰ قبل از میلاد استفاده می شود تا سفال.
مورخان آشپزی اعتبار یونانیان برای توسعه پخت نان به طور قابل توجهی. اجاق گاز پخت جبهه لود شده در یونان باستان توسعه داده شد. یونانیان طیف گسترده ای از، اشکال قرص، و سبک از خدمت به نان با غذاهای دیگر ایجاد شده است. پخت به عنوان یک تجارت و حرفه را به عنوان نان به طور فزاینده در خارج از خانه و خانواده توسط کارگران به خصوص آموزش دیده آماده شد به به عموم مردم فروخته می شود توسعه یافته است.
در طول قرون وسطی، به جای زمین و کوره های سرامیک، اروپایی شومینه در رابطه با قابلمه بزرگ استفاده می شود. این شبیه به اجاق هلندی بود. پس از قرون وسطی، کوره های بسیاری از تغییرات در طول زمان از چوب، آهن، زغال سنگ، گاز، برق و حتی قرار گرفتند. هر طراحی انگیزه و هدف خود را داشت. کوره سوزاندن چوب بهبود از طریق علاوه بر اتاق های آتش است که اجازه مهار و انتشار دود بهتر دیدم. یکی دیگر از فر تشخیص خواهد بود اجاق گاز چدن. این اولین بار در سراسر ۱۷۰۰ به اوایل زمانی که آنها خود تحت تغییرات مختلفی از جمله اجاق گاز آهن استوارت اوبرلین که کوچکتر بود و دودکش خاص خود را داشت مورد استفاده قرار گرفت
در اوایل قرن ۱۹، کوره های ذغال سنگ تهیه شده است. شکل آن استوانه ای و سنگین آهن ساخته شده است. فر گاز به عنوان اوایل آغاز قرن ۱۹ هم میدید اولین استفاده آن است. اجاق گاز اجاق بسیار معمول خانگی شد یک بار خطوط گاز در دسترس اکثر خانه ها و محله بود. جیمز شارپ یکی از اجاق گاز برای اولین بار ثبت شده در سال ۱۸۲۶٫ دیگر پیشرفت های مختلف به اجاق گاز اجاق گاز شامل در سال ۱۹۲۲ توسط گوستاف دالن را اختراع کرد. اولین کوره های الکتریکی در اواخر قرن ۱۹ اختراع شد، با این حال، مانند بسیاری از اختراعات الکتریکی مقصد برای استفاده تجاری، مالکیت جمعی از کوره های الکتریکی نمی تواند یک واقعیت تا زمان استفاده بهتر و کارآمد تر از برق در دسترس بود.
اخیرا، کوره از نظر استراتژی پخت و پز تبدیل شده اند کمی بیشتر با تکنولوژی بالا. مایکروویو به عنوان یک ابزار پخت و پز پرسی اسپنسر در سال ۱۹۴۶ کشف شد، و با کمک از مهندسین، اجاق مایکروویو به ثبت رسید. با استفاده از مایکروویو تشعشع مایکروویو برای تحریک مولکول ها در مواد غذایی باعث اصطکاک، در نتیجه تولید گرما.
انواع کوره ها
یک اجاق پیتزا چوب اخراج، یک نوع از فر سنگ تراشی
نیمکت اجاق در اتاق نشیمن یک مزرعه آلمان
فر زمین: فر زمین یک گودال به داخل زمین حفر و سپس گرم می شود، معمولا با سنگ و یا سوختن باقی مانده است. از لحاظ تاریخی این توسط فرهنگ های بسیاری برای پخت و پز استفاده شده است. زمان پخت و پز معمولا طولانی، و این روند معمولا با آهسته بو دادن دانه های مواد غذایی پخت و پز. کوره های زمین در میان چیزهایی که رایج ترین باستان شناسان برای نگاه یک حفاری انسان شناسی، آنها به عنوان یکی از شاخص های کلیدی تمدن بشری و جامعه ایستا هستند.
فر و سرامیک: اجاق سرامیکی فر ساخته شده از خاک رس و یا هر مواد سرامیکی است و اشکال مختلف بسته به فرهنگ طول می کشد. سرخپوستان به آن مراجعه کنید به عنوان یک تنور و استفاده از آن برای پخت و پز. آنها را می توان به تاریخ تا آنجا که ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد، و آنها را استدلال شده است به ریشه های خود را در دره رود سند. کوره های آجر نیز یکی دیگر از فر نوع سرامیک می باشد. فرهنگ قابل توجه ترین برای استفاده از کوره های آجر ایتالیا و تاریخ صمیمی خود با پیتزا است. با این حال، تاریخ آن را نیز می گردد بیشتر به دوران روم باستان، در جایی که کوره آجر نه تنها برای استفاده تجاری، اما خانواده و همچنین مورد استفاده قرار گرفت.
اجاق گاز: یکی از استفاده های اول ضبط شده از یک اجاق گاز و فر اشاره یک مهمانی شام در سال ۱۸۰۲ به میزبانی ، که در آن تمام مواد غذایی یا در یک اجاق گاز و یا در محفظه فر آن آماده شد. در سال ۱۸۳۴، مخترع انگلیسی جیمز شارپ شروع به ساخت تجاری اجاق گاز پس از نصب یکی در خانه خود. در سال ۱۸۵۱، باوئر در اجاق گازی ثبت شده در نمایشگاه بزرگ نمایش داده شد. این اجاق گاز به استاندارد و پایه ای برای اجاق گاز مدرن تنظیم شده است. پیشرفت های قابل توجه به اجاق گاز از شامل علاوه بر این از ترموستات که در تنظیم درجه حرارت به کمک. همچنین یک پوشش مینای دندان به تولید اجاق گاز و کوره های به منظور کمک به با تمیز کردن آسان تر اضافه شده است.
مصالح ساختمانی اجاق: کوره های مصالح ساختمانی از یک محفظه پخت ساخته شده از آجر نسوز، بتن، سنگ، یا خاک رس تشکیل شده است. چند به طور سنتی، چوب، اخراج، کوره با سوخت زغال سنگ در قرن ۱۹ رایج بود. کوره های سنگ تراشی مدرن اغلب با گاز طبیعی و یا حتی برق کار اخراج شده، و از نزدیک با نان و پیتزا همراه است. در گذشته، حال، آنها نیز برای هر کار پخت و پز است که مورد نیاز پخت استفاده شد.
اجاق مایکروویو: فر که با استفاده از امواج تابش میکرو به عنوان یک منبع حرارتی به منظور طبخ غذا به عنوان یک منبع آتش مخالف است. مفهوم در سال ۱۹۴۶، دکتر پری اسپنسر گفته خواص حرارت مایکروویو کشف در حالی که مطالعه مگنترون. در سال ۱۹۴۷، برای اولین بار مایکروویو تجاری در استفاده در بوستون، ماساچوست بود.
اجاق: کوره های دیوار آن را آسان تر برای کار با تابه مثل آتش بزرگ و کوره های هلندی. عرض به طور معمول ۲۴، ۲۷، یا ۳۰ اینچ. نصب شده در دور کمر یا سطح چشم، یک دیوار فر خم بین می برد. با این حال، می توان آن را تحت یک آشپزخانه تو در تو به صرفه جویی در فضا. یک اجاق دیوار جداگانه گران قیمت در مقایسه با طیف.
پخت و پز
در پخت و پز، اجاق معمولی لوازم آشپزخانه مورد استفاده برای هوا مثل آتش است و حرارت است. مواد غذایی به طور معمول در این روش پخته شده شامل گوشت، گوشت و غذاهای پخته مانند نان، کیک و سایر دسر. در دوران مدرن، فر استفاده می شود برای طبخ غذا و گرما در بسیاری از خانواده ها در سراسر جهان.
کوره های مدرن معمولا توسط هم گاز طبیعی یا برق سوخت، با مدل های گاز در دسترس است اما شایع نیست. هنگامی که فر در یک اجاق گاز کامل موجود است، سوخت مورد استفاده برای فر ممکن است همان یا متفاوت از سوخت مورد استفاده در مشعل در بالای اجاق گاز است.
کوره معمولا می توانید از انواع روش های طبخ استفاده کنید. شایع ترین ممکن است برای گرم کردن کوره از زیر. این است که معمولا برای پخت و برشته استفاده می شود. فر ممکن است قادر به حرارت از بالا به ارائه پختن  یا مشترک المنافع باشد. به منظور ارائه سریع تر، حتی پخت و پز، اجاق گاز فن، که دارای یک فن با عنصر حرارت در اطراف، که حرارت را فراهم می کند. یا یک اجاق فن کمک که با استفاده از یک فن کوچک به گردش هوا در محفظه ی پخت و پز، می توان استفاده کرد. در هر دو نیز به عنوان اجاقهای همرفت شناخته شده است. فر نیز ممکن است یک چرخ دوار جهت کباب یکپارچه فراهم می کند.
کوره نیز در راه است که آنها کنترل می شود متفاوت است. ساده ترین کوره(به عنوان مثال، اجاق گاز ممکن است هر کنترل در تمام ندارد. کوره به سادگی اجرا به طور مداوم در دماهای مختلف. کوره های بیشتر مرسوم یک ترموستات ساده که تبدیل فر را روشن و خاموش و انتخاب درجه حرارت در آن به کار گیرند. تنظیم به بالاترین تنظیمات، این نیز ممکن است عنصر گوشتی را فعال کنید. تایمر ممکن است اجازه دهد فر به در در زمان از پیش تنظیم روشن و خاموش به صورت خودکار. کوره های بیشتر پیچیده ممکن است پیچیده، کنترل های مبتنی بر کامپیوتر اجازه می دهد طیف گسترده ای از حالت های عامل و ویژگی های خاص از جمله استفاده از یک پروب درجه حرارت به طور خودکار خاموش فر خاموش هنگامی که مواد غذایی است که به طور کامل به درجه مورد نظر پخته شده اند.
تصفیه
برخی اجاق کمک های مختلف به تمیز کردن فراهم می کند. کوره های تمیز کردن مداوم دارند محفظه آون پوشش داده شده با یک سطح کاتالیزوری که شکسته براشهای مواد غذایی کمک می کند و از بین بردن نشت در طول زمان. اجاق های خود تمیز کردن استفاده تجزیه پیرولیتی (گرمای شدید) برای اکسید کردن خاک. کوره های بخار ممکن است یک چرخه مرطوب خیس به شل خاک ارائه، اجازه می دهد حذف دستی آسان تر است. در صورت عدم وجود هر روش خاص، پاک کننده اجاق گاز شیمیایی گاهی اوقات استفاده و یا فقط شستشو.
صنعتی، علمی، و استفاده صنعتگرانی
صنعتی ” اجاق عرشه کوره فولاد سازی دهان دو و  اجاق دندانه دار کردن دوار در دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه لتونی نانوایی کشاورزی
خارج از دنیای آشپزی، اجاق برای تعدادی از اهداف استفاده می شود.
یک کوره می توان یا مورد استفاده برای ارائه گرما به یک ساختمان و یا استفاده به ذوب شدن موادی مانند شیشه ای یا فلزی برای پردازش بیشتر. کوره یک نوع خاص از کوره به طور کلی با ذوب فلز (به ویژه تولید فولاد) با استفاده از کک تصفیه شده یا مشابه ماده گرم سوز به عنوان سوخت در ارتباط است، با هوا در تحت فشار برای افزایش درجه حرارت از آتش پمپ می شود. آهنگر با استفاده از یک کوره به طور موقت دمیده، قلب اسمیت به آهن گرما به رنگ قرمز درخشان به دمای رنگ زرد است.
کوره اجاق درجه حرارت بالا مورد استفاده در خشک کردن چوب، سرامیک و تولید سیمان برای تبدیل مواد خام معدنی در قالب از خاک رس یا کلسیم یا آلومینیوم سنگ به یک ، شکل جامد است. در مورد کوره های سرامیک، یک شی خاک رس شکل نتیجه نهایی است، در حالی که کوره های سیمان تولید ماده ای به نام کلینکر است که خرد را به محصول نهایی سیمان. انواع خاصی از خشک کردن کوره مورد استفاده در تولید مواد غذایی، به ویژه آنهایی که در جو، همچنین به عنوان کوره نامیده می شود
اتوکلاو یک دستگاه کوره مانند با ویژگی های شبیه به یک اجاق گاز فشار که اجازه می دهد تا حرارت از محلول های آبی به دمای بالاتر از نقطه جوش آب را به منظور استریل کردن مطالب از اتوکلاو است.
کوره های صنعتی مشابه معادل آشپزی خود هستند و برای تعدادی از برنامه های مختلف که درجه حرارت بالا از یک کوره یا کوره نیاز ندارد استفاده می شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *