طراحی از طراحی ها به صورت خودکار الکتریکی صفحه تخم مرغ رشد یک جوجه کشی تخم مرغ الکتریکی طراحی
چکیده
به صورت خودکار، الکتریکی طراحی ماشین جوجه کشی تخم مرغ مناسب برای جوجه ریزی مرغ (مرغ) تخم مرغ طراحی شده است و ساخته شده با استفاده از مواد محلی در دسترس برای دستیابی به عملکرد کارآمد می باشد. نیاز به کشتی سوار در این پروژه به عنوان تلاش برای مشارکت در تولید جوجه برای مرغداری به وجود آمد. ماشین جوجه کشی از ظرفیت جوجه ریزی ۹۰ تخم مرغ (سه جعبه تخم مرغ). عوامل موثر بر جوجه کشی تخم مرغ شامل دما، رطوبت، تهویه، حرارت و نرخ تبدیل تخم مرغ. این عوامل برای عملکرد کارآمد از ماشین جوجه کشی لازم است. محدوده دما از ۳۵ ۰ – ۴۰ ۰ ​​C مناسب است، اما در ۳۷٫۸ ۰ C با ترموستات کنترل است. این دمای نزدیک به دمای خود پرنده از ۳۷ ۰ C. رطوبت در مراحل کنترل شده است. آن را در ۶۰٪ برای ۱۸days اول حفظ شد و برای ۳ روز باقی مانده به ۷۰ درصد افزایش داد. ترنر تخم مرغ است که مکانیزم میل لنگ و لینک تبدیل سینی های تخم مرغ به ۴۵ ۰ در هر دو طرف از حالت افقی. تهویه کافی است از طریق منافذ واقع در دو طرف ماشین جوجه کشی، که به عنوان دروازه ای برای فرار از کربن بیش از حد (چهارم) اکسید خدمت ارائه شده است. لامپ رشته به عنوان یک منبع حرارتی به اتاق جوجه کشی مورد استفاده قرار گرفت، در حالی که فن گریز از مرکز توزیع گرما. مقدمه معمولی و مهم برای استفاده از کار های دیگر دانشمندان به عنوان یک راهنمای برای طراحی و تجزیه و تحلیل هر کار بخشدار است. کار (۱۹۹۸) به عنوان راهنمای طراحی این پروژه با تغییرات در نوع منبع گرما، ساز و عطف تخم مرغ همراه با تسهیلات بازرسی، روش تهویه و روش تامین برق در قطع برق استفاده شد. جوجه کشی را می توان تعریف به عنوان مدیریت تخم بارور برای اطمینان از توسعه رضایت بخش جنین به یک جوجه نرمال و رابرت (۱۹۷۹). روند جوجه کشی را می توان یا با استفاده از روش های طبیعی به دست آورد که در آن مرغ نشسته در تخم مرغ های خود و یا از طریق انکوباسیون مصنوعی که در آن جوجه کشی استفاده شده است. روش مصنوعی امکان پذیر است چرا که بسیاری از توسعه در لقاح تخم مرغ را سرعت در خارج از بدن مادر و این توسعه بسیار سریعتر از در جنین پستانداران. توسعه طیور جنینی واقعی بسیار زودتر از تخم مرغ گذاشته است شروع می شود. جنین بهره گیری از مواد غذایی ذخیره شده در تخم مرغ ۲ (سینگ ۱۹۹۰). ذخیره سازی موقت از تخم مرغ قبل از بارگذاری به جوجه کشی باید “عامل موثر بر جوجه کشی تخم مرغ شامل دمای انکوباتور، تهویه، رطوبت نسبی، منبع گرما، موقعیت تخم مرغ و عطف تخم مرغ: و رابرت (۱۹۷۹) برخی عوامل محیطی که جوجه کشی تخم مرغ را تحت تاثیر قرار به عنوان شناخته شده است. در دمای بین ۱۸٫۳ ۰ -۲۱٫۱ ۰ در رطوبت نسبی ۷۹٪ و می تواند به یک هفته ذخیره می شود. درجه حرارت ذخیره سازی بهینه بین ۱۵ ۰ C و ۱۵٫۶ ۰ C باشد برای مدت طولانی تری ۱۰٫۰ ۰ C -12.8 0 C و درجه حرارت انجام می شود ۲۳ ۰ C به مدت ۱۸ ساعت قبل از تنظیم تخم مرغ کافی است (سینگ ۱۹۹۰). و ، (۱۹۸۶) نشان داد که درجه حرارت در ۳۷٫ ۸ ۰ C ثابت نگه، میزان اکسیژن در ۲۰٪ نگه داشته، کربن اکسید زیر ۰٫۵٪ و سرعت هوا نگه داشته در ۱۲٫cm / دقیقه، بهترین دریچه در رطوبت نسبی ۶۰٪ به دست آمد. ۲۱٪ اکسیژن در هوا غلظت بهینه برای توسعه جنین، سینگ است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *