آب شیرین کن چیست؟
آب شیرین کن برای اولین بار توسط ملوانان یونانی در قرن قبل از میلاد ۴ مورد استفاده قرار گرفت به تبخیر آب دریا و ایجاد آب آشامیدنی.
انواع آب شیرین کن
امروز دو نوع اصلی از فن آوری های آب شیرین کن وجود دارد – غشاء (RO) و حرارتی (MED، MVC و MSF) آب شیرین کن. اسمز معکوس (RO) آب شیرین کن با استفاده از اصل اسمز به حذف نمک و دیگر ناخالصی ها، با انتقال آب از طریق یک سری غشاء نیمه تراوا. آب شیرین کن های حرارتی با استفاده از گرما، اغلب گرمای تلف شده از نیروگاه یا پالایشگاه ها، تبخیر و میعان آب به آن پاک. در گیاهان آب شیرین کن پیشرفته ترین، مانند کسانی که ساخته شده توسط IDE، آب به منظور بهبود بهره وری از گیاهان تحت درمان.
نمک زدایی حرارتی VS اسمز معکوس
فن آوری نمک زدایی RO در ابتدا در اواخر ۱۹۵۰s توسعه داده شد و در حال حاضر به فن آوری نمک زدایی منجر تکامل یافته در سطح جهانی. بسیاری از فرآیندهای مختلف مورد استفاده در آب شیرین کن RO وجود دارد، و عوامل مختلف در هنگام انتخاب راه حل مناسب برای هر وضعیت را به بازی – کیفیت آب منبع، مقدار مورد نظر و کیفیت آب تولید شده، پیش درمانی، انرژی مورد نیاز و دفع از تمرکز کنید.
RO می تواند بسیاری از انواع مولکول ها و یون ها را حذف کنید، و آن را برای استفاده شرب و صنعتی مناسب است. اسمز استاندارد شامل یک حلال (مانند آب) به طور طبیعی در حال حرکت از یک منطقه از غلظت املاح پایین، از طریق یک غشاء، به یک منطقه از غلظت املاح بالا. حرکت یک حلال خالص انرژی آزاد سیستم های حقوق برابر غلظت املاح در هر طرف از غشاء و فرآیندهای غشایی، تولید فشار اسمزی کاهش می دهد. اعمال فشار خارجی به معکوس جریان طبیعی از حلال اسمز معکوس نامیده می شود. برای ایجاد آب تمیز با استفاده از این فرایند، آب دریا یا آب شور است که در برابر یک سطح غشاء تحت فشار، باعث آب نمک رقیق شده را به حرکت در سراسر غشاء، آزاد آب تمیز از سمت کم فشار.
تقلید آب شیرین کن حرارتی فرایند طبیعی چرخه آب – تبخیر از اقیانوس، تجمع در جو، تراکم به عنوان باران یا برف، و مجموعه است. از آنجا که گرما در واحد نمکزدایی حرارتی بسیار حیاتی است، این فرآیند اغلب به نیروگاه ها و پالایشگاه مربوط به استفاده از انرژی حرارتی تلف شده. سه نوع اصلی واحد نمکزدایی حرارتی وجود دارد – تراکم بخار ، چند اثر تقطیر  و چند مرحله تقطیر فلش
توسعه و فراهم می کند فن آوری منحصر به فرد و برای آب شیرین کن.
در تقطیر ، آب در مراحل پی در پی هر در دمای پایین تر پخته، به منظور کاهش مقدار انرژی مورد نیاز، با روند جوش / مهر و موم ارائه آب پاک. این فرایند است که بیشتر انرژی کارآمد از فرآیندهای حرارتی، نفی نیاز به قبل و تحمل تغییرات در کیفیت آب دریا. این بسیار قابل اعتماد، ساده به کار هزینه های نگهداری کم است و. تقریبا هر منبع حرارت را می توان مورد استفاده قرار گیرد پس از آن بسیار سازگار.
در تقطیر ، هنگامی که حرارت توسط بخار فشرده، تبخیر آب تحویل داده و جمع آوری شده است در حالی که گرما به آب خوراک باقی مانده بازیافت. فشرده سازی بخار است که معمولا به وسیله مکانیکی انجام، به طور معمول، هدایت الکتریکی. این نیز بسیار قابل اعتماد و ساده به کار گیرند.
با تقاضای رو به رشد برای آب شیرین، همراه با افزایش هزینه های منابع سنتی آب تازه و جدید، دقیق تر مقررات کیفیت آب آشامیدنی، آب شیرین کن در حال تبدیل شدن بیشتر و عملی تر و مقرون به صرفه. IDE است که منجر به این صنعت به عنوان آن رشد می کند و نقش مهمی در توسعه آینده حیات بر روی زمین بازی می کند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: دزدی ممنوع !!!